Du verkar vara en flitig användare av mixer(drinkarna). Vi har egna sparrisar och hunnit skörda en hel del. Sparris med klämd cocktail tomat inlindad i parma el.backon grillad en liten stund eller bara sparris med pasta, permesan och lite olivolja det är mums. Mariana
herregud vilken frukostångest man får när man ser detta och jämför med sin egna klutt fiberhavregrynsgröt, i ett tempo där morgontidningen förblir oöppnad de flesta dagar i veckan.
Sparris är gudagött, men mina egna får ännu växa lite till sig innan jag om några år börjar skörda. Till dess får man väl leva på köpsparris! Hälsn mimi
6 kommentarer:
Ja du, sparris det lever man nästan på just nu!
Vår favoritvariant är lättkokt med parmesan & romsås. Mmmm!
Min favo just nu, kluven grillad grön sparris med tomat och parmesan... Möjligen lite choritzo till, mums!
Men vilken tur att påskriset är borta,-)
Jag hade matfotodag i går å drömde om det i natt kan bli så när det blir mycket av nått! Ha en trevlig dag!
Du verkar vara en flitig användare av mixer(drinkarna).
Vi har egna sparrisar och hunnit skörda en hel del.
Sparris med klämd cocktail tomat inlindad i parma el.backon grillad en liten stund eller bara sparris med pasta, permesan och lite olivolja det är mums.
Mariana
herregud vilken frukostångest man får när man ser detta och jämför med sin egna klutt fiberhavregrynsgröt, i ett tempo där morgontidningen förblir oöppnad de flesta dagar i veckan.
Sparris är gudagött, men mina egna får ännu växa lite till sig innan jag om några år börjar skörda. Till dess får man väl leva på köpsparris! Hälsn mimi
Skicka en kommentar