söndag 7 februari 2021

Drømmer om framtid og et Palazzo på dansk

Jeg ser frem med forsigtig optimisme, 2020 blev sat, og det vil også 2021 være, inden vacciner er fordelt og begrænsninger ophævet. Og ingen af ​​os ved nu, hvordan rejser vil se ud i fremtiden, men et eller andet sted drømmer og længes vi stadig ud. I år planlægger jeg en uge i Palazzo den 22/10 - 29/10 og ugen efter er det en lukket gruppe, der har reserveret hele palazzet. 
Vi laver mad og tager på eventyr i Puglia-Salento og spiser fantastiske frokoster på de bedste trattoriaer. Og den mest vidunderlige frokost er normalt i bugten Aqua Viva, og så har vi maden fra palazzo med os, der er altid nogen der bader og resten af ​​os sidder og snakker i solen. Men som skrevet, lige nu er det bare smukke drømme. I efteråret 2021 er turen sandsynligvis fuldt booket af dem, der ikke kunne rejse i 2020, men det er stadig for tidligt at beslutte og booke. Det er bedre at vente og se, hvordan verden til sidst vil se ud.

I det fantastiske palazzzo køkken laver vi Sugo med verza og panchetta, pescioli i scapece, frutti di mare al mare, polpette di melanzane, torta di pere e noci, cozze con pomoddorini, lo stufato, fave e chicorie, sfinx og caponata. Ja, der er mange smukke italienske ord, når det kommer til mad. Og der er mange slags Italien, gode og dårlige. Jeg elsker det ægte og passer på turistfælder, det Italien, jeg bedst kan lide, er det sydlige Italien, langt fra store hoteller og trange strande. Jeg accepterer maksimalt 17 personer pr. Tur.

2022 

Jeg planlægger to ture den 25/3 - 1/4 og 21/10 - 28/10, disse ture kan bookes som et udtryk for interesse, på nuværende tidspunkt er de ikke bindende og registreringsgebyret SEK 2000: - betales først Januar / juni 2022 og det resterende beløb en måned før turens afgang. Hvis du vil læse mere på svensk, og se fotos fra tidligere ture til paladset, klik HER.

Det er muligt at booke lukkede grupper, måske er i en flok venner, der skal fejre noget, eller måske er det kontoret / jobbet, der skal på madlavningseventyr. I skal være mindst 12 personer og måske helst ikke mere end 20. Og for at se så meget som muligt, tror jeg, at fem dage er minimum. E-mail din anmodning om tid og pris for lukkede grupper til hannu.sarenstrom@gmail.com

Pris


2022 SEK 19.700 enkeltværelsestillæg SEK 2.000 

Dette er inkluderet 

Overførsel til og fra Brindisi lufthavn. Al mad og drikke, indkvartering på paladset, adgang, vinsmagning, bus udflugter alle dage, som vi laver sammen undtagen den dag, du er fri til dine egne eventyr. Hvis vi bliver mange, er det nogle som bor i cottages i citrushaven. 


Registrering af interesse foretages til hannu.sarenstrom@gmail.com Glem ikke at skrive en titel, Palace 22. marts eller Palace 22. oktober. Faktura for registreringsgebyr SEK 2.000 vil blive sendt til januar / juni 2022. Det resterende beløb betales 30 dage før rejsen. 

Det er også muligt at tage et tog til Spongano, hvor vi bor. Nogle af gæsterne kører bil eller autocamper ned og benytter lejligheden til at udforske Salento før eller efter på egen hånd, alt er muligt, og alle er normalt ivrige efter at købe prikket keramik. 


Rejsegaranti 

Jeg følger rejsegarantiloven, hvilket betyder, at hvis rejsen annulleres, refunderes alle pengene. Dog ikke flyvningen, derfor er det vigtigt at have en afbestillingsbeskyttelse, der dækker disse omkostninger. Hvis rejsen betales med et kort i en bank, er rejseforsikring normalt inkluderet. 

 

En ansøgning om erstatning fra mig skal være modtaget af Hannu Sarenström DK IVS senest tre måneder efter, at rejsen er annulleret. 


Pas og sygesikringskort 

Sørg for, at pas / ID ikke er udløbet, og at EU-sygesikringskortet er med, og at det ikke er for gammelt. Rejsearrangør Hannu Sarenström DK IVS.
Velkommen til at komme sammen, det bliver et sjovt eventyr og vi taler en mix af svensk, dansk og Skandinavisk, men det vil smage lige godt. Hannu Sarenström

3 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

cetak spanduk murah sa...

Vackert skrivet om vårens första dag.Alla längtar,även om vi inte har Langelandsklimat.❤️
Tack, Hannu ❤️
The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin
cetak spanduk murahwish you deign to visit my website, thank you :)

1. Cetak banner 24 jam

2. Cetak Banner Murah

bitcoinprivatekey sa...

Bitcoin Private Key Finder Bitcoin Key Finder is the # 1 app for finding BTC Bitcoin private keys with a balance. It gives you the exact BTC Bitcoin private key in a minute all transaction and shows you the current balance. BTC Bitcoin Key Finder saves all the results and gives you an easy export option to save to your hard drive. Did you know that there are literally thousands of bitcoin addresses with a balance and no transactions in years. Get your Bitcoin Key Finder now to be the first to find one of these gems.
http://allcryptosoftware.net/programs/
whatsapp: +971529644548