söndag 7 februari 2021

Drømmer om framtid og et Palazzo på dansk




I år 2021 planlægger jeg en uge i Palazzo den 22/10 - 29/10 og ugen efter er det en lukket gruppe, der har reserveret hele palazzet. 
Vi laver mad og tager på eventyr i Puglia-Salento og spiser fantastiske frokoster på de bedste trattoriaer. Og den mest vidunderlige frokost er normalt i bugten Aqua Viva, og så har vi maden fra palazzo med os, der er altid nogen der bader og resten af ​​os sidder og snakker i solen. 

I det fantastiske palazzzo køkken laver vi Sugo med verza og panchetta, pescioli i scapece, frutti di mare al mare, polpette di melanzane, torta di pere e noci, cozze con pomoddorini, lo stufato, fave e chicorie, sfinx og caponata. Ja, der er mange smukke italienske ord, når det kommer til mad. Og der er mange slags Italien, gode og dårlige. Jeg elsker det ægte og passer på turistfælder, det Italien, jeg bedst kan lide, er det sydlige Italien, langt fra store hoteller og trange strande. Jeg accepterer maksimalt 17 personer pr. Tur.

2022 

Jeg planlægger to ture den 25/3 - 1/4 og 21/10 - 28/10, disse ture kan bookes som et udtryk for interesse, på nuværende tidspunkt er de ikke bindende og registreringsgebyret SEK 2000: - betales først Januar / juni 2022 og det resterende beløb en måned før turens afgang. Hvis du vil læse mere på svensk, og se fotos fra tidligere ture til paladset, klik HER.

Det er muligt at booke lukkede grupper, måske er i en flok venner, der skal fejre noget, eller måske er det kontoret / jobbet, der skal på madlavningseventyr. I skal være mindst 12 personer og måske helst ikke mere end 20. Og for at se så meget som muligt, tror jeg, at fem dage er minimum. E-mail din anmodning om tid og pris for lukkede grupper til hannu.sarenstrom@gmail.com

Pris


2021 SEK 19.700 enkeltværelsestillæg SEK 2.000 

Dette er inkluderet 

Overførsel til og fra Bari lufthavn. Al mad og drikke, indkvartering på paladset, adgang, vinsmagning, bus udflugter alle dage, som vi laver sammen undtagen den dag, du er fri til dine egne eventyr. Hvis vi bliver mange, er det nogle som bor i cottages i citrushaven. 


Registrering af interesse foretages til hannu.sarenstrom@gmail.com 

Det er også muligt at tage et tog til Spongano, hvor vi bor. Nogle af gæsterne kører bil eller autocamper ned og benytter lejligheden til at udforske Salento før eller efter på egen hånd, alt er muligt, og alle er normalt ivrige efter at købe prikket keramik. 


Rejsegaranti 

Jeg følger rejsegarantiloven, hvilket betyder, at hvis rejsen annulleres, refunderes alle pengene. Dog ikke flyvningen, derfor er det vigtigt at have en afbestillingsbeskyttelse, der dækker disse omkostninger. Hvis rejsen betales med et kort i en bank, er rejseforsikring normalt inkluderet. 

 

En ansøgning om erstatning fra mig skal være modtaget af Hannu Sarenström DK IVS senest tre måneder efter, at rejsen er annulleret. 


Pas og sygesikringskort 

Sørg for, at pas / ID ikke er udløbet, og at EU-sygesikringskortet er med, og at det ikke er for gammelt. Rejsearrangør Hannu Sarenström DK ApS.



Velkommen til at komme sammen, det bliver et sjovt eventyr og vi taler en mix af svensk, dansk og Skandinavisk, men det vil smage lige godt. Hannu Sarenström

1 kommentar:

cetak spanduk murah sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.